Når du har sendt skjemaet, tar vi kontakt med deg på e-post. Så snart du bekrefter, slettes kontoen din innen 12 timer. Du kan også trykke på «Slett konto» i profilen din i appen.
Slett kontoen din
Med dette skjemaet kan du be om sletting av brukerkontoen din for Camping App, Nordcamp, Wellnesscamp eller CMT Roadtrip-appen.