Skriv inn brukernavnet ditt og e-postadressen til kontoen din nedenfor. Du kan også trykke på «Slett konto» i profilen din i appen.
Forespørsel om sletting av data
Her kan du be om fullstendig sletting av dataene dine i appene våre. Dataene slettes innen maksimalt 12 timer.